Steroizi de vanzare , magazin de steroizi , cele mai bune preturi din Romania


Bine ati venit, Intra in cont / Cont Nou

Steroizi de vanzare anabolizanti, vand steroizi, steroizi anabolici, anabolizante, steroizi danabol, sustanon, testosteron, hormoni, hgh, anapolon

Danabol ( Genesis)

Danabol genesis 100 capsule/10 mg  Steroizi

Detalii produs


90.00 Lei

genesis

Danabol este unul dintre steroizi puternici care sunt capabili sa aduca mari cresteri in masa corporala si musculara. Danabol este unul dintre primii steroizi anaparuti pe piata mondiala si romaneasca, dar s-a dovedit a fi un steroid performant de aceea este foarte folosit si in zilele noastre de catre sportivi, culturisti si cei ce vor un corp armonios cu o pondere mare de masa musculara si forta. Steroidul danabol aduce cresteri rapida in masa , dar poate afecta ficatul si de aceea este recomandat ca odata cu administrarea acestuia sa se foloseaca anumite produse pentru protectia ficatului, cum ar fi Liv 52.
Produsul danabol este un steroid derivat din testosteron care are calitati pronuntate anabolizante si calitati moderat-androgenice.

Produsul Danabol Balkan este fabricat in republica moldova de catre compania Balkan Pharmaceuticals si este 100% original, el fiind disponibil in farmaciile din republica moldova. Produsul de prezinta sub forma unei cutii cu 3 blistere a cate 20 de comprimate de 10mg ( total 60 comprimate danabol / cutie ) insotita de prospect in limba romana.

Administrare: Pentru efectele dorite se recomanda administrarea danabolului in varianta de 2 - 4 tablete pe zi , impartite pe mai multe reprize, iar incepatorilor l-i se recomanda maxim 2 comprimate pe zi dupa masa de dimineata (prima repriza) si a doua repriza inainte de antrenamentul zilnic.

Steroidul dianabol se combina foarte bine cu steroidul decadurabolin, astfel amplifica efectul acestuia scazand efectele secundare.

Este recomandat ca ciclul cu danabol sa nu depaseasca durata de 8 saptamani, pauza intre cicluri trebuie sa fie de minim 1 luna de zile.


ATENTIE !
PENTRU A FACE O COMANDA ESTE NECESAR COMPLETAREA TUTUROR DATELOR NUME, ADRESA, NUMAR DE TELEFON SI MODALITATEA DE TRANSPORT (CURIER 20 LEI). COMANDA MINIMA ESTE DE 100 LEI

ATENTIE : COLETUL SE POATE VERIFICA INAINTE DE A EFECTUA PLATA!

Cos cumparaturi  

(empty)
Steroizi - Informatii Steroizi